DRIVE-IN SHOW MET ARTIEST

Nieuw bij RoLa!

Drive-in show in combinatie met een live artiest!
voor meer informatie of boekingen 06 39 12 94 14 of doe een aanvraag via het contact formulier op onze website.DE LINGO'S
De Lingo's is een feestduo dat bestaat uit zangers
"Wiel" en "Rob". Al vele jaren maken ze muziek. "Wiel" is een zanger met vele jaren podiumervaring in zowel feestbands, coverbands, rockbands en zoals nu als Tapeartiest. "Rob" heeft minstens zo veel ervaring in verschillende rock- en partybands. Overal waar "de Lingo's" komen ism met de RoLa drive-in show is het één groot feest en wordt er nog lang over gesproken. Het repertoire is voornamelijk Nederlands- Duits en Engelstalig, alles komt voorbij in bijna altijd verrassende, fantastische medleys.

Voor meer informatie www.lingos.nlSTEFAN MONDIAL

Een optreden van Stefan Mondial staat garant voor gezelligheid en vooral meezingen en meedeinen op het Nederlandse lied!
Een optreden van Stefan Mondial is een ware beleving. Dat hij al jaren met veel plezier in het vak zit is te merken; geen enkel optreden is hetzelfde en met veel enthousiasme weet hij de mensen met een brede glimlach te vermaken met het Nederlandstalige lied.
Een wals of polonaise, inhaken of met de handen in de lucht, Stefan is een graag geziene gast en stemmingmaker. What you see is what you get en dat is een hoop vrolijkheid en persoonlijke aandacht!
Ook een gezellig optreden van Stefan meemaken?

 Boek hem hier voor jouw feest! WIEL TIMMER

"Wiel Timmer" is een zanger met vele jaren podiumervaring in zowel feestbands, coverbands, rockbands en zoals nu als Tapeartiest. Met Wiel is het altijd één groot feest! Het repertoire is voornamelijk Nederlands- Duits en Engelstalig, maar ook dikke praten klappers zijn geen probleem voor Wiel!

voor meer informatie of boekingen 06 13 10 99 02 of doe een aanvraag via het contact formulier op onze website.

Volg Wiel ook op Facebook!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen